Unibet bonuscode

Hoe live wedden op Unibet?

28 november 2022
par admin

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Commerciële content / +18/+21 / Enkel geldig voor nieuwe klanten / Algemene Voorwaarden / Gok op een verantwoorde manier

Met Unibet plaatst u een weddenschap tijdens het sportevenement van uw keuze. Anticiperen op een terugkeer van uw favoriete team of zet in als de overwinning binnen is en u zeker bent van winst.

Hier ontdekt u hoe u live kunt inzetten op Unibet. Welke sporten zijn er beschikbaar? Welke weddenschapsformules zijn er? 

unibet live wedden

Unibet live weddenschappen: welke sporten en voorspellingsformules

Unibet biedt meer dan vijftig verschillende soorten weddenschappen die u op meer dan honderd sporten kunt plaatsen.

Sporten die openstaan voor live weddenschappen

Met Unibet kunt u wedden op honderden sporten, van de populairste tot de meest exotische:

 • Voetbal (alle grote Europese competities, inclusief de Jupiler League en de Proximus League, Champions League, Europa League, …)
 • Tennis (Grand Slam toernooien, Masters 1.000, Davis Cup, Fed Cup, …).
 • Basketbal (NBA, Euroleague)
 • Handbal
 • E-sport (Dota 2, Counter Strike)
 • UFC/MMA
 • Futsal, …

Soorten weddenschappen

De volgende formules staan open voor weddenschappen:

 • Eenvoudig: u voorspelt slechts één gebeurtenis
 • Gecombineerd: u combineert tussen 2 en 13 afzonderlijke weddenschappen in één inzet. De kansen vermenigvuldigen zich, maar alle pronostieken moeten correct zijn om te winnen.
 • Systeem: combinaties van meerdere afzonderlijke weddenschappen. In tegenstelling tot gecombineerde inzetten, hoeven niet alle voorspellingen correct te zijn om te winnen.

Unibet live weddenschappen

Live zijn er een zeer groot aantal soorten weddenschappen. Enkele voorbeelden:

 • 1N2: inzet op overwinning of gelijkspel
 • Dubbele kans weddenschappen: u hebt twee kansen op twee om te winnen, maar de noteringen zijn lager
 • Juiste score
 • Juiste score bij de rust
 • Eerste doelpuntenmaker
 • Weddenschappen op meer/minder: Anderlecht wint met meer dan 2,5 betekent dat Anderlecht moet winnen met meer dan 2,5 doelpunten verschil (bijv.: 3-0)

Opmerking: sommige live pronostieken bieden de optie Cash Out. Hiermee kunt u een deel van uw potentiële winst of uw inzet opnemen voordat de weddenschap wordt vrijgegeven. Dit minimaliseert uw verlies en anticipeert op situatiewijzigingen.

Hoe plaats ik een live weddenschap?

Het is heel eenvoudig om live in te zetten. U gaat als volgt te werk:

 1. Klik op het tabblad “Live wedden” en kies het evenement waarop u wilt inzetten
 2. Selecteer het type weddenschap dat u wilt doen (1N2, score bij de rust, …).
 3. Voer het bedrag in of voeg een andere inzet toe om een combinatie te maken
 4. Bevestig uw inzet

bet live unibet

+18

Unibet TV: sport in live streaming bekijken

Met Unibet TV heeft u toegang tot meer dan 17.000 evenementen van 13 verschillende sportevenementen die live worden uitgezonden.

De meeste grote wedstrijden zijn toegankelijk via Unibet TV: Liga, Bundesliga (voetbal), ATP en WTA World Tour toernooien (tennis), NBA (basketbal), NHL (ijshockey) of MLB (baseball).

U heeft toegang tot Unibet TV via de Unibet app vanaf uw computer of vanaf een mobiel platform (smartphone, tablet). Als u een apparaat met een ander besturingssysteem hebt, krijgt u via de mobiele versie van de website toegang tot Live TV.

Om te genieten van livestream op uw favoriete wedstrijden, klikt u gewoon op het tabblad “Live weddenschappen” in de rubriek “Sportweddenschappen” van de website. Naast de evenementen die via streaming toegankelijk zijn, ziet u een klein icoon in de vorm van een televisie.

U moet echter aan minstens een van de twee volgende voorwaarden voldoen:

 • Een positief saldo hebben
 • Binnen de voorbije 24 uur op het evenement gewed hebben

Een live bod plaatsen op Unibet: onze winnende tips

Wil u geld verdienen met sportweddenschappen? Dan moet u leren om de risico’s te minimaliseren. Hier zijn enkele tips om “bad beats” te voorkomen.

 1. Maak vooraf een planning voor uzelf

Wed niet op het laatste moment op een wedstrijd met aantrekkelijke noteringen. Vermijd ook weddenschappen op teams of sporten die u niet kent. Vergeet niet dat het niet is omdat een notering laag is dat een ploeg ook zeker zal winnen. Kijk op voorhand naar wat interessante wedstrijden zijn en houd u aan uw planning.

 1. Neem de tijd om het vormpeil te bestuderen

In het voetbal is het voldoende dat een middenvelder afwezig is om het hele team te ontwrichten. Kijk wie geblesseerd is heeft en wie niet meespeelt. Vraag u ook af of de volgende wedstrijd niet belangrijker is dan deze. Voorbeeld: Brugge is de grote favoriet tegen Mechelen, maar speelt een paar dagen later in de Europese beker. In dat geval kan het zijn dat het deze wedstrijd minder belangrijk acht.

 1. Pas op voor de wet van reeksen

Het is niet omdat dat een team thuis ongeslagen is dat het meer kans heeft om de volgende wedstrijd op eigen veld te winnen. In de sport kan de wet van reeksen niet voorspeld worden. Sommige ploegen kunnen meer kans hebben om te slagen dan andere, maar niets is zeker. Wees dus voorzichtig met reeksen. Hoe langer ze duren, hoe groter de kans dat u verliest.

live bod plaatsen op Unibet

 1. Varieer in het soort weddenschappen

Zet niet alleen in op overwinningen of nederlagen. Standard Luik doet het goed en speelt thuis tegen de rode lantaarn. Waarom niet eens inzetten op meer dan 2 doelpunten verschil? Of een inzet als ” Standard scoort als eerste”?

 1. Zet live in met Unibet TV

Het is een goed idee om een wedstrijd via streaming te bekijken voordat u live gaat wedden. Vaak is een team dat achteroverleunt en een doelpunt zal tegenkrijgen vrij gemakkelijk herkenbaar. Hetzelfde geldt voor een team dat verdedigt en niet probeert te spelen. Het zal vroeg of laat afgestraft worden. Net als u.

 1. Wed op sporten waar slechts 2 mogelijke resultaten zijn

Tennis bijvoorbeeld is een geweldige manier om geld te verdienen. Er zijn slechts twee mogelijke uitkomsten. Dus u hebt 50% kans om te winnen, of zelfs meer als u tegen het einde van het spel inzet. U hoeft alleen maar te weten hoe u kunt anticiperen op de ommekeer van situaties.

Hebt u een vraag? Neem contact op met Unibet

Om contact op te nemen met de klantenservice heeft u verschillende keuzes:

 • Live chat in het Frans: van 9 tot 22 uur
 • Live chat in het Engels: 7 dagen per week, 24 uur per dag
 • Mail: info-befr@unibetsupport.be
 • Telefoon (Frans): 0800 74 438 (gratis nummer, 7 dagen per week van 12 tot 22 uur)
 • Telefoon (Engels): +44 203 725 377 (toeslag, bereikbaar 7 dagen per week en 24 uur per dag)

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp