Unibet bonuscode

Unibet TV: hoe werkt het platform en wat zijn de voordelen

30 november 2022
par admin

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Alleen geldig voor nieuwe spelers / Algemene Voorwaarden / Verantwoord gokken

Dankzij Unibet TV kun je naar hartenlust genieten van al je favoriete sportwedstrijden. Bekijk de live beelden op je scherm en plaats meteen ook een weddenschap. Hieronder kom je alles te weten over het live platform van Unibet.

Unibet TVVoordeln
Groot aanbod sportwedstrijden:Voetbal, basketbal, tennis, hockey,…
Live streamenOp desktop en mobiele toestellen
ToegangNa registratie en storting
Registreer je

unibet tv

Hoe werkt Unibet TV?

Om gebruik te kunnen maken van Unibet TV moet je eerst en vooral ingeschreven zijn op de website van de bookmaker. Dit kun je eenvoudig doen via de gele knop ‘registreer’.

Nadat je bent ingeschreven, kun je je aanmelden op de website van Unibet met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kun je een storting overmaken op je account. Nu ben je klaar om gebruik te maken van het Unibet live platform.

De live wedstrijden kun je terugvinden in de sportrubriek onder de knop ‘live’. Hier krijg je een overzicht van alle wedstrijden die momenteel live via Unibet TV worden uitgezonden.

unibet tv

Wedstrijden waarbij het groene TV-icoontje wordt weergegeven, kunnen live bekeken worden. Je hoeft nu enkel nog te klikken op de wedstrijd en je kan genieten van de live wedstrijd.
Hieronder zetten we alle stappen nog eens op een rij:

  • Schrijf je in op de website van Unibet.
  • Doe een storting op je account.
  • Ga naar de live sportrubriek en kies een wedstrijd uit met het Unibet TV-icoontje.
  • Klik op de wedstrijd en volg alles live.

Voorwaarden en condities

Om toegang te kunnen krijgen tot het live platform van Unibet, moet je je eerst registreren. Om je te kunnen registreren moet je minimaal 21 jaar oud zijn.

Wil je na je registratie gebruik maken van Unibet TV? Dan moet je ervoor zorgen dat er geld staat op je speelrekening. Van zodra je saldo positief is, kun je alle wedstrijden live streamen via Unibet TV.

Is je speelrekening tijdelijk leeg? Dan kun je nog steeds gebruik maken van het live platform als je in de laatste 24 uur een weddenschap hebt geplaatst op de website.

Unibet app

Unibet beschikt over verschillende apps waaronder ook een sport app. Als je deze app download op je smartphone kun je ook gebruik maken van Unibet TV. Dit betekent dat je alle live wedstrijden gewoon kunt bekijken op je mobiele beeldscherm. Tijdens de live wedstrijd kun je bovendien ook een weddenschap plaatsen en genieten van de vele functies om te wedden.
Spelers met een iPhone of iPad kunnen de Unibet app rechtstreeks downloaden in de App Store. Spelers van Android kunnen de app downloaden door een link te openen in hun mobiele browser. Deze link kun je terugvinden op de website van Unibet.

unibet app

Met de Unibet app kun je niet alleen gebruik maken van Unibet TV, er zijn nog veel meer voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld ook notificaties ontvangen en profiteren van uitstekende noteringen voor sportevenementen.

Waarom zou ik kiezen voor Unibet TV?

Een sportwedstrijd bekijken in realtime is natuurlijk veel spannender. Unibet beschikt daarom over een live platform, namelijk Unibet TV. Alle sportwedstrijden die live worden uitgezonden kunnen via dit platform bekeken worden door de vaste gebruikers van deze bookmaker.

Via Unibet TV kun je bovendien ook een weddenschap plaatsen terwijl de wedstrijd al bezig is. Op die manier maak je het wedden extra spannend en maak je ook meer kans om een juiste voorspelling te doen.

Bovendien is het live platform ook compatibel met mobiele toestellen van Android en iOS. Op diie manier heb je alle live wedstrijden meteen bij de hand.

Het gebruik van het platform is gratis als je beschikt over een positief speelsaldo of als je onlangs nog een weddenschap hebt geplaatst.

Als we gaan kijken naar de beelden kunnen we ook alleen maar positief zijn. Je kunt namelijk streamen in HD-kwaliteit. Als je over een vlotte internetverbinding beschikt, zul je niet geconfronteerd worden met storingen. De beelden lopen erg vloeiend en het live scherm opent meteen in je browser, zowel op de desktop als op je smartphone.

Waarop kan ik wedden met Unibet TV?

Alle sporten uit het reguliere aanbod van Unibet kunnen bekeken worden op Unibet TV en dat zijn er heel wat. Denk maar aan voetbal, tennis, hockey, wielrennen, rugby, motorsport, enzovoort.

Er worden tal van wedstrijden aangeboden uit België, maar ook uit alle andere uithoeken van de wereld. Dankzij Unibet hoef je dus nooit een belangrijke wedstrijd te missen.

In het live-overzicht krijg je een lijst te zien met de lopende live wedstrijden. Je kunt hierop meteen een weddenschap plaatsen. Houd er wel rekening mee dat enkel de sporten met een live-icoontje kunnen bekeken worden.

Unibet TV: onze eindbeoordeling

Unibet is een bookmaker die van alle markten thuis is en dat merk je ook aan het uitstekende live platform. Unibet TV beschikt over tal van interessante sportwedstrijden, zowel nationaal als internationaal. Voor spelers die houden van een spannende live wedstrijd, is dit platform ideaal.

unibet tv
Dankzij de Unibet sport app kun je ook op je mobiele toestel gebruik maken van Unibet TV. De kwaliteit en het aanbod zijn dan gewoon hetzelfde. Vanop de app kun je eenvoudig inloggen en stortingen doen. Klik op de live wedstrijden met het Unibet TV-logo en bekijk de wedstrijden meteen live op je mobiele scherm.

Het is bovendien heel eenvoudig om gebruik te maken van het live platform. Van zodra je bent ingeschreven en een storting hebt gedaan op je account, kun je aan de slag. De voorwaarden om toegang te krijgen tot het live platform is een positief speelsaldo hebben of in de laatste 24 uur een weddenschap geplaatst hebben. Wat ons betreft is Unibet TV een echte aanrader voor sportliefhebbers die van live wedstrijden houden.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp