Unibet bonuscode

Unibet voetbal: alle voor- en nadelen op een rij

24 november 2022
par admin

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Commerciële inhoud / +18/+21 / Alleen geldig voor nieuwe spelers / Algemene Voorwaarden / Verantwoord gokken

Unibet voetbal is de bookmaker bij uitstek voor spelers die willen inzetten op voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland. Hieronder kom je te weten welke mogelijkheden en functies Unibet voetbal allemaal aanbiedt.

In de onderstaande tabel zie je alle voordelen van Unibet voetbal:

Unibet VoetbalVoordelenRegistreer je
⚽ Aanbod voetbalwedstrijdenCompetities uit binnen- en buitenland
📺 Live weddenLive stream voor vaste gebruikers via Unibet TV
✔️ OddsVergelijkbaar met andere bookmakers
⭐ AanbiedingenDiverse acties voor nieuwe en trouwe spelers

unibet voetbal

Aanbod wedstrijden op Unibet Voetbal

Unibet is geen nieuwe aanbieder op de markt. Deze bookmaker is één van de meest bekende en populairste bookmakers van het land. Unibet biedt tientallen sporten aan om op te wedden en voetbal staat ongetwijfeld op nummer één in het aanbod. Je kunt er voetbalwedstrijden volgen uit België, maar ook uit de rest van de wereld.

unibet voetbal

Als je een kijkje gaat nemen in het voetbalaanbod van Unibet, krijg je meteen een overzicht te zien van alle voetbalwedstrijden die in de komende uren en dagen gespeeld gaan worden. Heel handig is ook dat je per land kan kijken welke voetbalcompetities er momenteel aan de gang zijn.

Wat wedmogelijkheden betreft, krijg je bij Unibet voetbal verschillende opties. Zo kun je onder andere inzetten op:

  • Totaal aantal doelpunten eerste helft
  • 3-way handicap
  • Totaal aantal doelpunten door thuisploeg
  • Ongeldig bij gelijkspel
  • Totaal aantal doelpunten door uitploeg,…

Als je een gok wilt plaatsen, kun je dit doet alvorens de voetbalwedstrijd van start gaat (pre-match). Let wel op dat je eerst een account aanmaakt als je een weddenschap wilt plaatsen en dat je geld op je speelrekening hebt gestort.

Bij Unibet kun je natuurlijk niet alleen op voetbal gokken. Deze bookmaker laat ook heel veel andere sporten aan bod komen. Bekende sporten zoals tennis, basketbal en wielrennen zijn erg populair in België. Daarnaast kun je ook kiezen uit minder voor de hand liggende sporten en zelfs culturele en politieke evenementen om op te gokken.

Unibet voetbal: live wedden

Bij Unibet voetbal kun je niet alleen inzetten voor aanvang van de wedstrijd. Je kunt ook tijdens een live wedstrijd een weddenschap plaatsen. Live wedden kun je doen via het platform van Unibet TV. Hier kun je de voetbalwedstrijden die live worden uitgezonden bekijken. Je hoeft dus niet per sé ook een weddenschap te plaatsen. Je zult merken dat het live aanbod van Unibet voetbal ook erg groot is.

Als je live wilt inzetten op voetbal, moet je er natuurlijk ook eerst voor zorgen dat je ingeschreven bent op de website van Unibet. Daarna kun je een inzet plaatsen op één van de voetbalwedstrijden in het sportaanbod. Als je bij een wedstrijd het logo van Unibet TV ziet staan, betekent dit dat deze wedstrijd live beschikbaar is en dat je dus ook live kan inzetten. Je dient dus gewoon op dit logo te klikken en je komt terecht op Unibet TV waar je deze wedstrijd live kan bekijken.

Vele spelers die houden van voetbal geven de voorkeur aan live weddenschappen. Dit komt omdat er meer spanning is als je een live weddenschap plaatst en ook omdat je meer kans maakt om een juiste voorspelling te doen. Het leuke aan live inzetten bij Unibet is dat je gebruik kan maken van opties zoals de Cash-out. Met deze knop kun je je inzet nog terugtrekken als je ziet dat je voorspelling niet blijkt te kloppen.

Unibet voetbal mobiel

Unibet heeft hard gewerkt om een uitgebreid sportsbook te ontwikkelen. Eén van de laatste innovaties van deze bookmaker is de app voor sportweddenschappen.

Als je de sport app voor de eerste keer opent, krijg je meteen een goede indruk. Het is een app zonder franjes, wat eigenlijk heel positief is. Je krijgt niet te veel afbeeldingen en bewegende delen te zien.

Aan de linkerzijde heb je een navigatiemenu. Hier kun je schakelen tussen de verschillende sporten en markten. De meeste gokkers zullen meteen naar de rubriek met voetbal gaan. Maar er zijn nog tal van andere sporten beschikbaar binnen deze app. Er zijn ongeveer 40 sporten in totaal op de Unibet app. Zoals op de desktop versie is ook voetbal de belangrijkste sport. Er zijn meer dan 25.000 verschillende markten om op te wedden.

Een leuke functie onderaan het scherm is het tabblad ‘populairste weddenschappen’. Hier krijg je de populairste weddenschappen van de dag te zien. Deze zijn ook meestal voetbal gerelateerd.

Unibet app

Je kunt via de app ook live op Unibet voetbal gokken. Dit is meteen ook één van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen de app downloaden. De live stream is gratis voor degenen die een account hebben en een weddenschap hebben geplaatst.

De Unibet voetbal app is een solide aanvulling op hun sportsbook. De app is functioneel en het doet wat je nodig hebt om op een aangename manier te kunnen wedden.

Weet ook dat het mogelijk is om meteen via de mobiele webbrowser te surfen. Je kunt dus ook mobiel wedden op voetbal en andere sporten door naar de website van Unibet te surfen op je mobiele toestel. Hier kun je ook eenvoudig inloggen op je account en een weddenschap plaatsen.

Unibet voetbal odds

Als we spreken over de odds of noteringen van Unibet voetbal, kunnen we stellen dat de odds van Unibet erg vergelijkbaar zijn met de odds van de meeste andere bookmakers. Elke speler wilt genieten van de hoogste odds omdat je op die manier meer winst kan maken bij een juiste weddenschap. Gelukkig biedt Unibet voetbal vrij hoge odds aan omdat deze bookmaker een voorsprong heeft op de kleinere aanbieders. Toch zijn de verschillen meestal niet groot en lopen ze vaak gelijk.

Om dit aan te tonen, nemen we een voorbeeld van een voetbalwedstrijd die beschikbaar is bij Unibet, maar ook bij Bingoal, een kleinere bookmaker.

Als we gaan kijken naar de wedstrijd van de Serie A tussen FC Parma en FC Torino zien we zowel bij Unibet als bij Bingoal ongeveer dezelfde odds:

Unibet

Bingoal : 

Onze mening over Unibet voetbal

Unibet voetbal is een uitstekende bookmaker voor liefhebbers van voetbal en andere sporten. Je krijgt een compleet aanbod te zien van alle voetbalwedstrijden die op dit moment lopen en wedstrijden die binnenkort op de planning staan.

Live wedden kan ook via Unibet TV waar je via een vlotte live stream de beschikbare voetbalwedstrijden kan bekijken. Bovendien kun je bij Unibet altijd kiezen uit verschillende soorten weddenschappen. Er is dus steeds genoeg aanbod en variatie.

Daarnaast kunnen zowel nieuwe als vaste gebruikers doorlopend genieten van diverse aanbiedingen die vermeld worden op de website van Unibet. Dit is een bookmaker die niet voor niets zo groot en bekend is geworden. Werkelijk alles is hier aanwezig. Je kunt bij Unibet voetbal altijd terecht voor een gokje op voetbal en andere sporten.

FAQ Unibet voetbal

Kun je ook live wedden op voetbal?

Ja, Unibet voetbal beschikt over een live gedeelte waar je in realtime op voetbal kunt wedden.

Hoe zit het met de odds op voetbal?

Unibet beschikt over goede odds die in lijn lopen met de odds van andere bookmakers. Aangezien Unibet een grote bookmaker is, kun je vaak van net iets betere odds genieten.

Heeft Unibet een app die ik kan downloaden?

Ja, Unibet beschikt over een sport app waarmee je op verschillende sporten kunt wedden. Deze app kan gedownload worden op toestellen van iOS en Android.

Waarom zou ik wedden bij Unibet voetbal?

Unibet beschikt over een zeer grote markt wat voetbalwedstrijden betreft. Dit betekent dat je een zeer ruime keuze hebt uit voetbalcompetities uit binnen- en buitenland.

Op welke andere sporten naast voetbal kan ik nog wedden?

Je kunt wedden op tientallen sporten zoals rugby, basketbal, tennis, volleybal, honkbal, darts, cricket, tafelvoetbal, ijshockey en nog veel meer.

 

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp