Unibet bonuscode

Unibet voetbal: alle voor- en nadelen op een rij

17 September 2020
par admin

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Commerciële inhoud / +18/+21 / Alleen geldig voor nieuwe spelers / Algemene Voorwaarden / Verantwoord gokken

Unibet voetbal is de bookmaker bij uitstek voor spelers die willen inzetten op voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland. Hieronder kom je te weten welke mogelijkheden en functies Unibet voetbal allemaal aanbiedt.

In de onderstaande tabel zie je alle voordelen van Unibet voetbal:

Unibet VoetbalVoordelenRegistreer je
Aanbod voetbalwedstrijdenCompetities uit binnen- en buitenland
Live weddenLive stream voor vaste gebruikers via Unibet TV
OddsVergelijkbaar met andere bookmakers
AanbiedingenDiverse acties voor nieuwe en trouwe spelers

unibet voetbal

Aanbod voetbalwedstrijden op Unibet

Unibet is geen nieuwe aanbieder op de markt. Deze bookmaker is één van de meest bekende en populairste bookmakers van het land. Unibet biedt tientallen sporten aan om op te wedden en voetbal staat ongetwijfeld op nummer één in het aanbod. Je kunt er voetbalwedstrijden volgen uit België, maar ook uit de rest van de wereld.

unibet voetbal

Als je een kijkje gaat nemen in het voetbalaanbod van Unibet, krijg je meteen een overzicht te zien van alle voetbalwedstrijden die in de komende uren en dagen gespeeld gaan worden. Heel handig is ook dat je per land kan kijken welke voetbalcompetities er momenteel aan de gang zijn.

Wat wedmogelijkheden betreft, krijg je bij Unibet voetbal verschillende opties. Zo kun je onder andere inzetten op:

  • Totaal aantal doelpunten eerste helft
  • 3-way handicap
  • Totaal aantal doelpunten door thuisploeg
  • Ongeldig bij gelijkspel
  • Totaal aantal doelpunten door uitploeg,…

Als je een gok wilt plaatsen, kun je dit doet alvorens de voetbalwedstrijd van start gaat (pre-match). Let wel op dat je eerst een account aanmaakt als je een weddenschap wilt plaatsen en dat je geld op je speelrekening hebt gestort.

Bij Unibet kun je natuurlijk niet alleen op voetbal gokken. Deze bookmaker laat ook heel veel andere sporten aan bod komen. Bekende sporten zoals tennis, basketbal en wielrennen zijn erg populair in België. Daarnaast kun je ook kiezen uit minder voor de hand liggende sporten en zelfs culturele en politieke evenementen om op te gokken.

Unibet voetbal: live wedden

Bij Unibet voetbal kun je niet alleen inzetten voor aanvang van de wedstrijd. Je kunt ook tijdens een live wedstrijd een weddenschap plaatsen. Live wedden kun je doen via het platform van Unibet TV. Hier kun je de voetbalwedstrijden die live worden uitgezonden bekijken. Je hoeft dus niet per sé ook een weddenschap te plaatsen. Je zult merken dat het live aanbod van Unibet voetbal ook erg groot is.

Als je live wilt inzetten op voetbal, moet je er natuurlijk ook eerst voor zorgen dat je ingeschreven bent op de website van Unibet. Daarna kun je een inzet plaatsen op één van de voetbalwedstrijden in het sportaanbod. Als je bij een wedstrijd het logo van Unibet TV ziet staan, betekent dit dat deze wedstrijd live beschikbaar is en dat je dus ook live kan inzetten. Je dient dus gewoon op dit logo te klikken en je komt terecht op Unibet TV waar je deze wedstrijd live kan bekijken.

Vele spelers die houden van voetbal geven de voorkeur aan live weddenschappen. Dit komt omdat er meer spanning is als je een live weddenschap plaatst en ook omdat je meer kans maakt om een juiste voorspelling te doen. Het leuke aan live inzetten bij Unibet is dat je gebruik kan maken van opties zoals de Cash-out. Met deze knop kun je je inzet nog terugtrekken als je ziet dat je voorspelling niet blijkt te kloppen.

Unibet voetbal odds

Als we spreken over de odds of noteringen van Unibet voetbal, kunnen we stellen dat de odds van Unibet erg vergelijkbaar zijn met de odds van de meeste andere bookmakers. Elke speler wilt genieten van de hoogste odds omdat je op die manier meer winst kan maken bij een juiste weddenschap. Gelukkig biedt Unibet voetbal vrij hoge odds aan omdat deze bookmaker een voorsprong heeft op de kleinere aanbieders. Toch zijn de verschillen meestal niet groot en lopen ze vaak gelijk.

Om dit aan te tonen, nemen we een voorbeeld van een voetbalwedstrijd die beschikbaar is bij Unibet, maar ook bij Bingoal, een kleinere bookmaker.

Als we gaan kijken naar de wedstrijd van de Serie A tussen FC Parma en FC Torino zien we zowel bij Unibet als bij Bingoal ongeveer dezelfde odds:

Unibet

Bingoal : 

Onze mening over Unibet voetbal

Unibet voetbal is een uitstekende bookmaker voor liefhebbers van voetbal en andere sporten. Je krijgt een compleet aanbod te zien van alle voetbalwedstrijden die op dit moment lopen en wedstrijden die binnenkort op de planning staan.

Live wedden kan ook via Unibet TV waar je via een vlotte live stream de beschikbare voetbalwedstrijden kan bekijken. Bovendien kun je bij Unibet altijd kiezen uit verschillende soorten weddenschappen. Er is dus steeds genoeg aanbod en variatie.

Daarnaast kunnen zowel nieuwe als vaste gebruikers doorlopend genieten van diverse aanbiedingen die vermeld worden op de website van Unibet. Dit is een bookmaker die niet voor niets zo groot en bekend is geworden. Werkelijk alles is hier aanwezig. Je kunt bij Unibet voetbal altijd terecht voor een gokje op voetbal en andere sporten.

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp